понеделник, 4 февруари 2013 г.

Световните игри 2013г.

    World Games 2013.Състезание от най-високо ниво,много атрактивно и вълнуващо.World Games 2013 включва спортове на земя,въздух и вода.Състезанието се състои година след Олимпийските игри и се стреми да представи в перфектна светлина доста от спортовете,които не са включени в Олимпийските игри.
   Игрите продължават 11 дни.Също като на Олимпийските игри има откриваща церемония за началото на игрите и друга - за края на игрите.Като цяло World Games е на същия принцип като Олимпийските игри с тази разлика,че домакинът на игрите не е задължен да строи съоръжения специално за игрите.Състезанието просто ще се състои на място,което вече е построено и подходящо за подобен тип игри.
    Игрите ще се проведат от 25 юли до 4 август 2013г в Кали,Колумбия.IPF са едни от първите членове на IWGA и са взимали участие във всяко едно такова състезание до сега от самото начало на игрите през 1981г.!
   Списъкът с всички спортове,включени в The World Games,можете да намерите ТУК .
   Също нека споменем,че на Игрите могат да участват само състезатели,които са медалисти от световни първенства.За силовия трибой от България е поканен Ивайло Христов в кат. до 120кг.
ТУК може да видите кои състезатели могат да участват на игрите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Real Time Web Analytics